Bijenmarkt

Datum13-06-2009
Tijdstip00:00
PlaatsLeiden

De Leidse bijenmarkt vindt voor de tweede keer plaats in het park aan de Zoeterwoudse singel, bij de ingang van Sportpark Trigon.
De markt is op zaterdag 13 juni van 10.00- 16.30 uur.

De 60 aanwezige kramen bieden een gevarieerd aanbod aan imkerijproducten,bijzondere planten, divers handwerk zoals; sierraden,vilt,textiel,aardewerk, antroposofische poppen, houten speelgoed en zuivel uit het Groene hart. ( zie website deleidsebijenmarkt.nl).

Evenals vorig jaar zijn er bijenvolkjes te koop en tweede hands imkermateriaal. De markt wordt opgeluisterd met een optreden van diverse artiesten en een kindercircus. Diverse organisaties geven informatie op het gebied van natuureducatie en het milieu.

Informatie: D.J. Binnendijk, t 071-54 16 564« Naar overzicht