lezing De Wilde

Datum01-04-2010
Tijdstip00:00
PlaatsDe Panne België
1 april De Panne (België)
In het Vlaams Bezoekers- en Natuureducatie Centrum, 'De Nachtegaal', Olmendreef 2, aanvang 19.00 uur, toegang gratis.

Lezing door Albert de Wilde: 'Insecten in de tuin'. Wat is een insect en wat niet? Metamorfoses, -look-a-likes, verschillen tussen wespen, bijen en vliegen. Daarna diverse insectensoorten (vlinders, kevers, wantsen, vliegen, bijen, wespen) de planten waarop ze graag zitten.
Voortplanting en relaties tussen parasitaire insecten en gastheren. Albert de Wilde is gepassioneerd insectenfotograaf met kwaliteit hoog in het vaandel. Overzichtjes en voorbeeld van zijn eigen tuin, geheel op insecten ingericht.

Inl.: t 0032-58 42 21 51, e bart.vandepoele@lne.vlaanderen.be

« Naar overzicht