Week van de smaak

Datum19-09-2010
Tijdstip00:00
PlaatsLandelijk
Week van de Smaak in het teken van ´smaakfruit´ en honingbij

Van 19 tot 26 september staat Nederland in het teken van de smaak van eerlijke, ambachtelijke en duurzame producten.
In die periode vindt voor de vierde keer de landelijke Week van de Smaak plaats. Dit jaar staat de Week van de Smaak in het teken van ´smaakfruit´
en wordt speciale aandacht gevraagd voor de (honing)bij. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd om aandacht te vragen voor de mooie ambachtelijke en streekgebonden producten.

De Week van de Smaak is een mooie gelegenheid om het werk van de ambachtelijke imker onder de aandacht van een groot publiek te brengen.
Dit kan door deel te nemen aan activiteiten in de eigen regio, zoals diverse streekmarkten, boerenmarkten, fairs en andere smaak activiteiten,
maar u kunt ook zelf een demonstratie of proeverij organiseren en deze aanmelden via de website van de Week van de Smaak.
Alle deelnemers krijgen een basis promotiepakket, PR ondersteuning en een vermelding in de agenda op de site.

Afd. Deurne neemt deel aan de Natuur- en milieumarkt (11.00-17.00 u) op de 'Ossenbeemd', die in het teken van 'Week van de smaak' zal staan.
Inl.: Jan Berkers, j.berkers16@upcmail.nl

Ook in Yde is het, nu voor het derde jaar, mogelijk te genieten van de Week van de Smaak.
Bij de BijZaak wordt een week lang aandacht geschonken aan ambachtelijk geproduceerde heerlijkheden op basis van biologisch geteeld fruit in combinatie met honing. En waar kan dat beter dan in het Bijenbos aan de Norgerweg 161.
U wordt uitgenodigd om te komen proeven van de vele producten die met fruit en honing tot gezonde heerlijkheden zijn gemaakt.
Ook scholen en verenigingen kunnen gebruik maken van het aanbod, te komen kijken en proeven in de imkerij en in de Bijkeuken waar honingijs, honingtaartjes, honingdranken met blueberry´s en andere bessen en zoveel meer worden samengesteld.
Iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur bent u welkom. Komt u met een groep, dan even bellen 0592-55 94 88 of
06-53 40 32 19.

Voor meer algemene informatie: www.weekvandesmaak.nl

« Naar overzicht