Natuurmarkt

Datum05-06-2011
Tijdstip00:00
PlaatsHelmond
Natuurmarkt van 12.00-17.00 u.
In en rondom De Bijenhal in stadswandelpark De Warande (GPS-adres is Kluis 1, 5707 GP Helmond).

De ingang tot de markt bevindt zich aan de Aarle-Rixtelseweg.
De Natuurmarkt is ook heel goed te combineren met een bezoek aan een gratis concert in het Carat-muziekpaviljoen van 12.00-14.00 u, het slaan van een balletje op de midgetgolfbaan, of met een bezoekje aan het dierenpark. Ook is er in de Warande een gezellig restaurant gevestigd. Al met al voldoende mogelijkheden om er een compleet dagje uit van te maken!
Speciaal voor kinderen zijn er huifkartochten door De Warande en worden er pannenkoeken gebakken. Ze kunnen zelf een kaarsje rollen, een vogelnestkastje, schilderijtjes en wollen knutsels maken. Daarnaast kunnen de allerkleinsten zich laten schminken (dit alles tegen een kleine vergoeding).

Inl.: Ad van Grinsven, t 0492-382914, e awvangrinsven@onsbrabantnet.nl

« Naar overzicht