Eerste Natuurbeurs Haaglanden

Datum13-02-2014
Tijdstip19:30 - 22:00
PlaatsDen Haag

NATUURBEURS HAAGLANDEN: aankondiging

Op donderdag 13 februari organiseren het Haags Milieucentrum en de Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland de eerste NATUURBEURS HAAGLANDEN.

De Natuurbeurs is een netwerkbijeenkomst voor iedereen die een warm hart heeft voor de natuur in Den Haag en omgeving. Zet u zich ook in voor de natuur in uw omgeving of wilt u dat graag doen dan is dit een uitgelezen bijeenkomst om bij te wonen.
Op deze avond kunnen de aanwezigen kennismaken met een aantal groene projecten die particulieren en organisaties de afgelopen tijd in en om Den Haag gestart zijn. Ook zullen diverse groene organisaties aanwezig zijn om hun activiteiten te presenteren.
Op deze avond wordt ook het natuuractieplan Groene Haaglanden gepresenteerd, een plan voor en door bewoners van Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Wassenaar om de natuur in onze omgeving te versterken met eigen projecten en activiteiten.

Door samen te werken als bewoners van de stad, groene organisaties, lokale overheden en ondernemers kunnen we zorgen voor een sterke inzet. Samen werken we aan het verdubbelen van de natuur. Onze inzet wordt gebundeld en vormgegeven in het natuuractieplan.

Bewoners en organisaties die hun natuuractiviteit(en) willen presenteren worden uitgenodigd om een tafel te reserveren, kosten zijn daar aan niet verbonden.

Neem hiervoor contact op met Geert van Poelgeest, geert.vanpoelgeest@haagsmilieucentrum,nl of 070 – 361 69 69

De bijeenkomst is op 13 februari 2014, van 19.30 tot 22.00, in het Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag

« Naar overzicht