Expositie / wedstrijd

Datum22-02-2014
Tijdstip13:00 - 16:00
PlaatsRozendaal

BIJEN - expositie/wedstrijd voor onze schoolgaande jeugd
Woon jij in Rozendaal of ga je in Rozendaal naar school? Doe dan mee aan een expositie over BIJEN. Maak een werkstuk (tekening, schilderij, foto, plat/driedimensionaal, etc.) dat over BIJEN gaat. Op zaterdag 22 februari mag je jouw inzending dan tussen 09.00 – 11.00 uur inleveren bij De Molenschuur aan de Rosendaalselaan. Daarna kan iedereen tussen 13.00 – 16.00 uur de expositie komen bekijken. Een professionele jury zal die middag bepalen welke 3 inzendingen het beste zijn. Die krijgen natuurlijk een mooie prijs en vermelding. Doe je mee?

Waarom over BIJEN? 
Zoals bekend gaat het niet goed met de bijenstand in Nederland. Daarom vragen de Nederlandse Bijen Vereniging (NBV) en de  Belangen Gemeenschap Rozendaal (BGR) ieders speciale aandacht voor de BIJEN.

Heb je vragen bel dan gerust met Lex de Lange op 06-46805292.

« Naar overzicht