Fruitbomen uit museumtuin

Datum29-03-2014
Tijdstip08:30 - 15:00
PlaatsDoesburg

Op zaterdag 29 maart en 5 april 2014,  vanaf 8.30 tot 15.00 uur verkoopt de stichting weer haar overtollige fruitbomen uit haar museumtuin. 

Het handelt hier om hoogstam, halfstam, struik, leibomen, parasolbomen enz. Er worden verkocht appel-, peren-, kersen-, pruimen-, mispel-, Japanse peren-, kweeperen-, perzik-, abrikozen-, moerbei-, walnoten-, kastanjebomen, hazelnoten op stam enz. Verder ook verschillende bessen. 

Gezien de hedendaagse trend van steeds meer bereiding van natuurlijk voedsel zonder vreemde bestanddelen, mogen wij onze, op geheel biologische wijze geteelde en verzorgde fruitbomen aanbevelen. Fruitbomen in veel rassen die weinig verzorging behoeven en fruit voortbrengen die zonder bespuitingen met giften, goede, eetbare en erg smakelijke vruchten produceren.

Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur

Postbus 83   NL - 6980 AB Doesburg

Tel. 0651268802

Museumtuin ‘t Olde Ras

Parallelweg Den Helder 1 , 6982 DV Doesburg

www.tolderas.nl

Email fructus@scarlet.nl


« Naar overzicht