Cursus Bijenbeschermer

Datum15-04-2014
PlaatsDen Haag

P  E  R  S  B  E  R  I  C  H  T

van het Haags Milieucentrum

Den Haag, 13 maart 2014
 

Actie Adopteer wilde bijen
De KNNV afdeling Den Haag en het Haags Milieucentrum gaan mensen opleiden tot Bijenbeschermer. Bijen hebben het momenteel moeilijk, zeker de wilde bijen. De cursus bestaat uit het leren herkennen en registreren van wilde bijen, het opsporen van hun voortplantings- en voedselplekken en het leren inrichten van deze plekken. Na een instructiebijeenkomst op 31 maart in het Nutshuis worden drie bezoeken gebracht aan een terrein dat de cursisten zullen adopteren.

Dit gebeurt op de dinsdagen 15 april, 20 mei en 5 augustus. De cursus wordt gegeven door Frank van der Meer en wordt mede mogelijk gemaakt door Groen en Doen. Deelname is kosteloos. De cursus bestaat dus uit drie lesdagen en een instructiebijeenkomst.

Geïnteresseerden wordt verzocht hun naam, (mail)adres en telefoonnummer door te geven via geert.vanpoelgeest@haagsmilieucentrum.nl.

Na aanmelding krijgen ze een bevestiging met nadere gegevens.

« Naar overzicht