Wilde bijen op het boerenbedrijf

Datum12-05-2014
Tijdstip20:00
PlaatsErichem

Voor wie? Imkers, fruittelers en betrokkenen bij het Praktijknetwerk BIJenBESTUIVING

Veel aandacht gaat uit naar het belang van de honingbij. Maar ook solitaire bijen zijn belangrijk voor de bestuiving. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op hoe we de wilde bijen het beste kunnen ondersteunen op het boerenbedrijf. Daarnaast willen we ook de diversiteit van deze fascinerende groep insecten aan u presenteren. De rosse metselbij wordt uitgelicht, omdat deze inheemse wilde bijensoort tegenwoordig ook commercieel wordt ingezet voor de bestuiving. Ook voor imkers interessant om meer te weten over deze bijensoort!
Meer informatie, aanmelden en volledig programma >>

Waar?
Biologisch landbouwbedrijf De Terp Lutterveld 2a, 4117 GV Erichem

« Naar overzicht