Interactieve tentoonstelling Verhalenman - Prikkebeen

Datum21-06-2014
Tijdstip10:00 - 17:00
PlaatsIJburg

21 juni 2014

Op diverse locaties van KUNSTKWARTIER LUMIÈRE, aan de Lumièrestraat op IJburg (Amsterdam).

organiseert de Verhalenman: Prikkebeen interactieve tentoonstelling, een unieke insecten en spinnen beleefdag voor jong en oud.
O.a. excursie waterinsecten vangen, bijenwaskaarsen maken, schmincken, muziek, workshop insecten tekenen, aanraken vogelspin! en deskundigen vertellen over insecten en spinnen.

Breng een bezoekje aan dit fantastische evenement en kom langs op ZATERDAG 21 JUNI tussen 10.00 en 17.00 uur.
Toegang € 5,- per persoon. (Kaartje geeft toegang tot alle locaties.) De toegang is inclusief een glas limonade voor de kinderen bij het PrikkebeenCafé. Kinderen alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

Kijk ook op IJburg-TV via Facebook. klik hier
Of rechtstreeks op IJburg media
Zie ook www.verhalenman.nl

Bereikbaarheid Kunstkwartier:
Openbaar vervoer: vanaf het Centraal Station met tramlijn 26, rit duurt 15 minuten. Uitstappen Halte Lumièrestraat, dan nog 2 minuten lopen richting IJmeer.

Met de auto: Vanaf de Rondweg A10 Oost neemt u de afslag IJburg. Volg de hoofdroute IJburglaan. Bij de laatste stoplichten tramhalte op de IJburglaan slaat u linksaf: dit is de Lumièrestraat.

Met de fiets: Volg de hoofdroute IJburglaan. Bij de laatste stoplichten tramhalte op de IJburglaan slaat u linksaf: dit is de Lumièrestraat.

« Naar overzicht