Basiscursus Bijenhouden in Oostenrijk

Datum28-07-2014
Tijdstip15:54
PlaatsImst

Vooraanmelding Basiscursus Bijenhouden in Oostenrijk

 Imkerschool.nl (Marco van Hees en Ko Veltman) organiseert in samenwerking met de Oostenrijkse Imkerschule Imst (Tirol) in de Oostenrijkse Alpen een unieke Nederlandstalige zomercursus Bijenhouden. Deze 5-daagse vakantiecursus (28/7-1/8) omvat een volwaardig theorie- en praktijkgedeelte plus drie verdiepende excursies naar de regionale imkerij. Daarnaast is er voldoende vrije tijd voor persoonlijk vakantiegenot.

Deze combinatie van vakantie en praktische cursus is daarom niet alleen geschikt voor beginnende bijenhouders, maar zeker ook als opfriscursus voor al langer praktizerende imkers. Ook partners of anderen die de honingbij een warm hart toedragen, zijn welkom.

Download de cursusbrochure >>

De kosten voor de complete cursus, inclusief drie excursies zijn:

€ 375,- incl. BTW. Indien gewenst regelen wij uw verblijf ter plaatse. Geslaagden ontvangen het NBV-diploma. Het aantal cursistenplaatsen is beperkt. Schrijf u daarom tijdig in via e marco@imkerschool.nl. Meer info via t  06-52346380 of op de website www.imkerschool.nl.

         

« Naar overzicht