Nationale Huis- en Tuinspinnentelling

Datum14-09-2014
PlaatsLandelijk

Nationale huis- en tuinspinnentelling

Vroege Vogels organiseert i.s.m. EIS-Nederland en Naturalis vanaf 14 september de Nationale Huis- en Tuinspinnentelling. Met een speciaal gemaakte zoekkaart kan iedereen op zoek naar 25 spinnensoorten in huis en tuin. 

In ons land komen honderden soorten spinnen voor. Maar welke soorten wonen in onze tuin of zelfs in huis? Het VARA-programma Vroege Vogels organiseert samen met EIS-Nederland en NCB Naturalis de Nationale huis- en tuinspinnentelling. Vanaf 14 september kan iedereen een week lang op zoek naar alle achtpotigen van Nederland. Zondag 21 september maken presentatoren Menno Bentveld en Janine Abbring de resultaten bekend.

 

Meer informatie is te vinden op www.vroegevogels.vara.nl 

« Naar overzicht