Avond over apitherapie

Datum23-10-2014
Tijdstip20:00
PlaatsStrijbeek

Namens het bestuur van "Groep Baronie”,

Nodigt de vereniging Chaam u uit voor de najaarsactiviteit van de Groep Baronie.

Op donderdag 23 oktober om 20.00 uur in de Bijenboerderij.

De avond zal gaan over Apitherapie en zal verzorgd worden door de Firma Propol. Op deze avond komen alle producten aan bod die door de bijen geproduceerd worden en die de mens kunnen helpen om gezond te blijven en bij kwaaltjes voor verlichting kunnen zorgen. Men komt ons vertellen wat er allemaal aan producten zijn en in welke vormen. Waar het voor gebruikt kan worden tegen welke kwaal of gewoon ter ondersteuning. De producten die men heeft zijn allemaal afgeleide van bijenproducten,

Propolis, was, stuifmeel, Koninginnegelei, honing, boenwas, zeep, wijn, mede, hoestsiroop en wat al niet meer.

De directeur van Propol verzorgd de voordracht.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. We starten om 20.00 uur met de voordracht.

Rond 22.000 uur kunnen we nog even napraten onder het genot van een drankje.

U bent van harte uitgenodigd met uw partner en vrienden die belangstelling hebben in de apitherapie, namens "Groep Baronie" zie ik u op donderdag 23 oktober in de "Bijenboerderij", Strijbeekseweg 62A, 4856 AB Strijbeek

Inl.: Henk Cornelissen, e  henk.en.tonnie@xs4all.nl

 

« Naar overzicht