Informatieavond 40 jaar pollentellingen (en hooikoorts)

Datum17-03-2015
Tijdstip19:00 - 21:00
PlaatsHelmond

Veertig jaar geleden is het Algemeen Klinisch Laboratorium (AKL) van het Elkerliek ziekenhuis begonnen met de pollentellingen. Een heugelijke mijlpaal die wij graag samen met u willen vieren. Daarom organiseert het AKL op dinsdag 17 maart a.s. een informatieavond voor iedereen die geïnteresseerd is in hooikoorts en pollentellingen. Zoals u kunt lezen in de bijgesloten uitnodiging, zal tijdens deze informatieavond het thema hooikoorts in de breedte worden behandeld.

U bent van harte uitgenodigd om samen met ons het glas te heffen op 40 jaar pollentellingen!

Elkerliek ziekenhuis
Auditorium
Wesselmanlaan 25 
5707 HA Helmond

Komt u ook? Inschrijven is gratis en kan via de website van Quartz:

www.quartztransmuraal.nl/aanmelden.

« Naar overzicht