Opening bijenpaviljoen

Datum27-03-2015
Tijdstip14:15
PlaatsNijmegen

UITNODIGING 


Aanstaande vrijdag 27 maart 14.15 uur opening van het bio-based bijen-paviljoen.
In Nijmegen wordt in 'Volkspark de Goffert' het nieuwe bijen-paviljoen voor de Imkervereniging Nijmegen en Omstreken geopend.


Ik nodig u - mede namens de afdeling Nijmegen en Omgeving van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging - van harte uit voor de officiële opening van het nieuwe bijenpaviljoen in Volkspark De Goffert.  Harriët Tiemens, wethouder van o.a. duurzaamheid, verricht samen met de jongste en de oudste imker de openingshandeling.

We zien u graag op vrijdag 27 maart om 14.15 uur in Volkspark De Goffert, ter hoogte van hoek Muntweg/Manningstraat, 20 meter het park in. Na de officiële opening is er tot 15.45 uur gelegenheid voor een drankje met iets lekkers erbij en natuurlijk kunt u dan het nieuwe bijen paviljoen & zonnewende-wijzer bekijken.


Parkeren kunt u op de Slotemaker de Bruïneweg; vanaf de schuilkoepel loopt u circa 200 meter in zuidwestelijke richting.

« Naar overzicht