De Hongerige Stad - de wereld van de bij

Datum10-04-2015
Tijdstip20:00 - 22:15
PlaatsAmsterdam

Op donderdag 16 april organiseert Pakhuis de Zwijger, in samenwerking met Greenpeace en Atlas Contact het programma De Hongerige Stad #11: Sting like a bee. Ik wil je van harte uitnodigen voor dit evenement en je netwerk wilt oproepen om ook bij deze avond aanwezig te zijn. 

Aanvang 20.00 uur, met om 21.00 een korte pauze, de avond duurt tot 22.15 uur.

Hierbij een link naar het evenement op onze website: dezwijger.nl/dehongerigestad11

Samen met onze hoofdgast, bijenexpert en auteur van het boek Een verhaal met een angel,  Dave Goulson, duiken we in de wereld van de bij. Hoe gaat het op dit moment met de bij?. Wat betekent dit voor onze voedselsysteem? En wat kunnen we zelf doen om het uitsterven van de bij te voorkomen? Dit zijn de vragen die we tijdens deze avond willen behandelen, onder andere met Remco Daalder (stadsecoloog), Kees Kodde (Greenpeace) en Ruud Paauwe (Rabobank). 

Om deze avond tot een succes te maken en het verhaal van de bij met zoveel mogelijk mensen te delen, willen we je vragen het programma te delen binnen je eigen netwerk, bijvoorbeeld via je nieuwsbrief, twitter of facebook. Hopelijk komen we dan een stap verder in de oplossen van de bijenproblematiek! 

Laat even weten of je erbij kunt zijn. Er is overigens ruimte in onze Grote Zaal om iets ten toon te stellen, iets te verkopen of na de avond informatie te geven aan het aanwezige publiek. Als je dit wilt doen, horen we het ook graag!

Met vriendelijke groet,
Jan Heijns
Programmamaker Stedelijke Ontwikkeling


Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 181 K, 1019 HC Amsterdam
T +31 (0)20 624 6380
www.dezwijger.nl

« Naar overzicht