Bijenmarkt

Datum06-04-2015
Tijdstip11:00 - 16:00
PlaatsOss

Zoals jullie wellicht al weten organiseren de Bijenverenigingen van Berghem, Lith en Oss en wij met Bijenteeltmuseum Ecopoll gezamenlijk de bijenmarkt in Oss op tweede Paasdag van 11 tot 16 uur op het terrein van de Kinderboerderij De Elzenhoek te Oss.

Oorspronkelijk was dit de datum van de bijenmarkt in Schaijk die we niet verloren wilde laten gaan voor onze regio. Nu we met een mooie groep bijen liefhebbers zitten in de gemeente Oss is dit de kans om er wat moois van te maken. Met elkaar hebben we een leuk programma samengebracht.

 

Tot 6 april as op de bijenmarkt in Oss.

Robert Schuurmans, m 06-10506453, e Bijenteeltmuseum-Imkerij Ecopoll: info@ecopoll.nl

Mede namens de Bijenverenigingen van Berghem, Lith en Oss

Bijenteeltmuseum – Imkerij Ecopoll

« Naar overzicht