Natuurontdektuin

Datum24-05-2015
Tijdstip13:00 - 17:00
PlaatsHoofddorp

NATUURONTDEKTUIN

Heemtuin De Heimanshof in Hoofddorp is een plek waar we al 40 jaar het feest van de natuur vieren. Op 23, 24 en 25 mei trekken we alles uit de kast om u te laten zien hoe mooi de Nederlandse natuur is. U kunt de volgende zaken zien en ontdekken iop onze 1.8 ha: - wel 150 landschapjes en biotopen uit heel Nederland met de bijbehorende planen en dieren -een tropische ( vlinder) ka, een woestijnkas en een mediterrane kas - kloostertuin de onderwater ontdek wereld met inheemse vissen, kreeften, mossels, etc - onze natuurontdektuin met boompalei, water speelbaan, een nieuwe avontuurlijke routes door de bomen van 3- 5 m hoog, ons bijenhuis, insectenhotels ons ijsvogel paar wat omstreeks deze tijd zijn eerste nestje jongen produceeert van dit jaar - onze gast vrouwen en gastheren leiden u rond en schenken thee en koffie -wellicht is er tijd om zelf insectenhotels te bouwen of om van een schoof graan in onze leemoven je eigen pizza te maken of je eigen pannekoek te bakken.


Waar en wanneer vindt het plaats?

Wieger Bruinlaan 1
2132AW Hoofddorp, Noord-Holland


Extra informatie:

Website: http://www.fetedelanature.nl/ik-vier-mee/71-natuurontdektuin

Aanmelden noodzakelijk: Nee

Categorie: Natuurbeleving

Vooral leuk voor: Voor iedereen

 

« Naar overzicht