Open huis Lentmark

Datum25-05-2015
Tijdstip13:00 - 15:00
PlaatsNijmegen

 

LENTMARK NATUURTOREN "OPEN HUIS"

 In Nijmegen Noord staat een markant en duurzaam gebouwde toren met uitzicht op de omgeving. De Lentmark Natuurtoren ligt aan het Notenlaantje in Lent, de nieuwe snelfietsroute Nijmegen - Arnhem. Vanuit de Natuurtoren heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Op 2e pinksterdag 25 mei is er van 13:00 - 15:00uur "Open Huis". Iedereen kan dan een kijkje komen nemen in en uit de toren: Notenlaantje, Lentseplas, nieuwbouw wijk Lent en vergezichten aan de horizon. Ook wordt er verteld over de plannen voor aanleg van een vlinder-bijen-bloementuin om de toren en er komen twee bijenkasten bij te staan van de imker uit Lent.

Voor extra informatie: geert.elemans@hetnet.nl

Waar en wanneer vindt het plaats?

Notenlaantje 0
6663 MG Nijmegen, Gelderland

Extra informatie:

Website: http://www.fetedelanature.nl/ik-vier-mee/273-lentmark-natuurtoren-open-huis

Aanmelden noodzakelijk: Nee

Categorie: Natuurbeleving

Vooral leuk voor: Voor iedereen

 

« Naar overzicht