Wageningen zoemt

Datum30-05-2015
Tijdstip10:00
PlaatsWageningen

Het is een initiatief vanuit Rotaryclub Wageningen i.s.m de NBV en de Wageningse bijenhoudersvereniging De Rijnstreek. Leuk is dat de Wageningse Amateur Kunstenaars zich aansluiten en de binnenstad met kunst en cultuur rondom het thema ‘’bij en bloem’’ op stelten gaan zetten deze dag!

Het wordt een Wageningse dag met landelijke allure. Zo zijn er contacten gelegd met het radioprogramma Vroege Vogels en landelijke kranten.

Doel van de dag is om aandacht te genereren voor de bij.

De dag bestaat uit een symposium (verschillende sprekers op verschillende locaties in de binnenstad van Wageningen), allerlei informatie stands inclusief bijen op de markt en in het park in het centrum van Wageningen. Daar wordt ook het teamcompetitiespel Battle of the Bee gespeeld.

Voor meer informatie zie www.wageningenzoemt.nl

« Naar overzicht