Opening Educatie-bijenstal

Datum13-06-2015
Tijdstip12:00
PlaatsPapendrecht

Wij zijn al enige tijd bezig om in de boomgaard van De Heerlijkheid van Papendrecht een Educatiestal voor bijen en insecten te bouwen. Om dit mogelijk te maken is een Stichting opgericht. Doel van de Stichting is de overdracht van kennis op het gebied van bijen en nuttig insecten. De Stal is nu bijna klaar. Dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan.

Daarom houden we een officiële opening. Die opening vindt plaats op zaterdag 13 juni 2015. Om 11.00 uur verricht wethouder Kees Koppenol van Papendrecht de openingshandeling en na 12.00 u is ook publiek van harte welkom om de stal te bezoeken.

Kerkbuurt 56 te Papendrecht.

Vanaf 12.00 uur zijn er allerlei activiteiten rond de bijenstal en de Landwinkel. Wat er precies te doen is, kunt u lezen in bijgevoegde folder.  

De openingstijden van de Educatie ruimte is vanaf de officiële opening van zaterdag 13 juni 2015: iedere woensdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30, daarbij is altijd iemand met kennis van zaken aanwezig, die dan informatie kan verstrekken over o.a. nuttige insecten in het fruit en BIJen.
Het wandelen door de boomgaard met daarbij het bezichtigen van de Educatie Stal incl het op serveren van de 9 BIJenvolken kan iedere dag (behalve Zondag) tijdens de openingstijden van de Fruitheerlijkheid (winkel)

Het Bestuur van de Stichting EducatieStal BIJ de Heerlijkheid van Papendrecht

« Naar overzicht