Imkerreis naar Lüneburger Heide (D.)

Start datum05-09-2015 om 00:00
Eind datum06-09-2015 om 00:00
PlaatsGroßmoor / Celle

Bukovina Natuurreizen organiseert in samenwerking met imkerij De Linde op zaterdag en zondag 5 & 6 september een reis voor imkers en mensen met belangstelling voor de imkerij. De reis heeft als doel het bezoeken van een imkerij in Großmoor en het bij imkers bekende LAVES Institut für Bienenkunde in Celle.

Tijdens deze excursie zullen o.a. onderwerpen aan de orde komen als de afzet van honing en andere bijenproducten en de mogelijkheden ter voorkoming en bestrijding van bijenziekten. Behalve het bezoeken van een imkerij en een onderzoeksinstituut, is deze reis een unieke gelegenheid tot het uitwisselen van kennis en ervaring met andere imkers.

Download volledig programma >>

« Naar overzicht