Fruitbomenverkoop

Datum25-03-2017
Tijdstip09:30 - 17:00
PlaatsDoesburg

Overtollige fruitbomenverkoop Museumtuin ’t Olde Ras Doesburg

DOESBURG - De Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur verkoopt op zaterdag 25  maart + 1 april (9.30 – 17 uur) en zondag 26 maart en 2 april (12-17 uur), haar overtollige fruitbomen uit de Museumtuin 't Olde Ras in Doesburg. Tegen het einde boomseizoen willen wij graag ruimte maken voor weer nieuwe jonge bomen voor het volgend seizoen. Verkocht worden hoogstam, halfstam, struikvorm bomen.

Van meerdere rassen zijn ook enkele oudere, reeds vruchtdragende bomen te koop, waaronder prachtige grillige perenbomen vanaf dertig jaar oud.

Erg leuk dit jaar zijn onze bijzondere rassen zoals James Grieve Lired, Luntenaar , Zwijnenkeutelpeer, Pomme Rosa, Koningin Emma, Petersbirne en nog heel veel meer.

Er is gelegenheid tot het nuttigen van een heerlijk kopje koffie met vers gebak. Bij mooi weer is ook het terras geopend. Wij verwelkomen u graag! De Museumtuin is te vinden aan de Parallelweg Den Helder 1 in Doesburg. Entree + parkeren gratis

« Naar overzicht