Bijenmarkt

Datum01-04-2017
Tijdstip08:00 - 13:00
PlaatsBorne

De bijenmarkt wordt gehouden op 1 april 2017 in Borne

NBV groep Overijssel-oost organiseert in samenwerking met de Bloemenvereniging Floralia en de NBV afdeling Borne de bijenmarkt weer in Borne.

De markt wordt gehouden op zaterdag 1 april 2017 op het terrein van de Bloemenverening Floralia. Het terrein  is te vinden in de buurt van de autosnelweg A1/A35 afslag Borne-west en daarna rijdt u richting Borne. Op de Carpoolplaats (rechts van de straat, op de hoek van de Azelosestraat) kunt u uw auto pakeren en aan het eind van deze Carpoolplaats is het terrein waar de bijenmarkt wordt gehouden.

Voor laden en lossen kunt u het terrein vinden aan de Twickelerblokweg 8-A te Borne. 

De bijenmarkt wordt gehouden tussen 8.00 uur en 13.00 uur en de toegang is gratis.

Heeft u volken of aanverwante materialen te koop,  meldt dit bij het hieronder staand telefoonnummer. Kofferbakverkoop en een kraam huren is ook mogelijk.Op de bijenmarkt zijn diverse kramen aanwezig met  zowel  nieuwe als gebruikt bijenmateriaal, vogelhuisjes en bijenhotels, waarschijnlijk zijn er ook (afhankelijk van het weer) plaatselijke imkers met bijenvolken aanwezig  en bloemen.

De bijenmarkt is eveneens een plaats waar imkers en geïnteresseerden kunnen samenkomen en bijpraten over onze de mooie hobby.

Voor inlichtingen kunt u bellen met de heer G. Schoemaker telefoonnummer 0546-659658 of kijk op de site  http://overijssel-oost.bijenhouders.nl.

 

« Naar overzicht