Hortus Botanicus rondleiding

Datum10-06-2017
Tijdstip14:00 - 15:00
PlaatsAmsterdam

Rondleiding over het thema bloemen en hun bestuivers met als titel: Bestuivers, kruipen en kriebelen.

Op 10 juni a.s. houden we deze themarondleiding weer in de Hortus botanicus in Amsterdam en we willen graag de aandacht vestigen op deze rondleiding omdat hij zo goed aansluit bij het boek Niet zonder elkaar. 

 

10 JUNI - Themarondleiding Bestuivers: kruipen en kriebelen
Insecten zijn overal. Het zijn zelfs de meest voorkomende organismen op aarde. De meeste mensen vinden ze maar lastig en eng; onbekend maakt onbemind. Maar insecten zijn razend interessant! Ze zijn nuttig, inventief en misschien –van heel dichtbij- ook eigenlijk wel mooi.
Het merendeel van deze kleine tuinbewoners zijn bovendien bijzonder nuttig. Zo vangen ze andere insecten (dat scheelt weer de helft!). Veel insecten dragen bij aan de bestuiving van de planten en dat is natuurlijk van levensbelang voor de flora op aarde. Leer meer over deze nuttige bestuivers tijdens de themarondleiding in de Hortus!

Aanvang themarondleidingen om 14.00 uur.
Deelname € 4,- (excl. entree) . Aanmelden kan via communicatie@dehortus.nl.

Plaats: Hortus Botanicus Amsterdam, Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD, Amsterdam.

Tijd: 14.00-15.00 uur.   Zie ook: www.dehortus.nl

« Naar overzicht