lezing over het belang van bijen in de stads- en moestuin

Datum26-03-2019
Tijdstip19:30 - 21:30
PlaatsArnhem

 

Dat bijen belangrijk zijn voor het bestuiven van appels, boontjes en tomaten is bekend. Dat het slecht gaat met de (wilde) bijen weten we ook allemaal. Natuurlijk gebruiken we geen giftige bestrijdingsmiddelen maar we kunnen nog veel meer doen! Goede bomen en struiken planten waar bijen hun voedsel kunnen vinden.
 
Manon Best, stadstuinbouwer en imker, geeft op Kweekland een lezing over het belang van bijen in de stads- en moestuin op dinsdag 26 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Natuurcentrum Arnhem deelt zaden uit voor een bijvriendelijke tuin. De organisatie is in handen van Arnhem Zoemt: een initiatief van en voor bewoners over het inrichten van een goede leefomgeving voor bijen in de stad. Toegang is gratis!

Stadstuin Kweekland, Dalweg 80, 6821 JP  Arnhem.

info@stadstuinkweekland.nl

 

« Naar overzicht