Apitherapie Symposium Nederland

Datum10-03-2019
Tijdstip13:00 - 17:00
PlaatsWageningen

 

Apitherapie Symposium Nederland

Zondag 10 maart 2019, Grintweg 273, 6704 AP Wageningen

Waar imkerij en geneeskunde elkaar raken daar begint de aptherapie. Apitherapie is het ondersteunen van de gezondheid van mens en dier door middel van honingbijen en bijenproducten. Door het werk van de bijen kunnen wij krachtige producten oogsten, maar uiteraard is de kwaliteit hiervan en het welzijn van de bij daarbij erg belangrijk. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van de apitherapie en alles wat er bij komt kijken? Kom dan naar ons symposium op 10 maart in Wageningen. Onze organisatie en sprekers staan te popelen om het één en ander aan informatie met je te delen. https://bee-healthy-apitherapie.nl/apitherapie-symposium-2…/

« Naar overzicht