World Bee Day 2019 met de NBV!

Datum20-05-2019
Tijdstip13:30
PlaatsWageningen

World Bee Day

NBV is in Wageningen van de partij

De NBV is dit jaar present bij de jaarlijkse viering van de Wereld Bijendag. De vereniging biedt de gemeente Wageningen, waar ze is gevestigd, een gewimperde linde aan: de laatbloeiende Tilia henryana, beschikbaar gesteld door Van den Berk Boomkwekerijen.

De boom krjgt een plek bij het theater Junushoff, Plantsoen 3 te Wageningen.

Linden zijn niet alleen geweldige drachtbomen, ze staan al eeuwenlang symbool voor de verbondenheid met ons leven. Om die reden worden bij speciale gelegenheden linden aangeplant. Onze bijen vinden het vast geweldig.

Wil je aanwezig zijn bij de overdracht (20 mei, 13:30) van de boom aan de gemeente? Laat het even weten via info@bijenhouders.nl

Gewimperde linde: Tilia henryana

« Naar overzicht