Tree Beekeeping Festival

Start datum27-06-2019 om 10:00
Eind datum30-06-2019 om 00:00
PlaatsHorst a/d Maas

Tree Beekeeping Festival 

Het evenement vind plaats van 27-30 juni en is toegankelijk voor iedereen om te bekijken. Deelnemers (max 12) voor het maken van een log hive gaan aan het einde van het weekend naar huis met een eigen log hive, klaar om bijen in te laten wonen. Dit wordt begeleid door imkers uit Polen die deze traditie behouden en verspreiden onder een jonge generatie imkers in zowel Polen en Wit-Rusland.

Ook zijn er lezingen te volgen die voor niet deelnemers tegen een kleine vergoeding te volgen zijn. Op zondag is er van 14.00 t/m 17.00 uur een kennismakingsdag over de Zwarte bij. Bij de kennismakingsdag zullen er zowel Texelse- als Belgische Zwarte bijen te bewonderen zijn, dit wordt geleid door Zwartebij.org. Aanmelden via evenementen@zwartebij.org onder de vermelding HORST.

De prijs is nog niet helemaal duidelijk maar voor geïnteresseerden heb ik wel een indicatie. Die kunnen mij mailen via info@mathijsherremans.nl

 

Zie mijn website voor meer informatie

http://mathijsherremans.nl/tbf19/

 

Bart de Coo komt dat weekend foto's maken voor het tijdschrift Bijenhouden.

 

« Naar overzicht