Lezing Pieter van Breugel over 'Wilde bijen en concurrentie'

Datum11-09-2019
Tijdstip20:00
PlaatsBoskoop

 

Imkercafé bij afd. Groene Hart met een lezing over 'Wilde bijen en concurrentie’ door Pieter van Breugel

De hoofdspreker van deze avond is Pieter van Breugel. Pieter is expert op het gebied van wilde bijen en vertelt over: ‘Wilde bijen en concurrentie (tot de honingbij)’. Als imker moet je vaak veel vragen uit de directe omgeving beantwoorden over dit thema. Na deze lezing zal er zeker veel duidelijk geworden zijn. Het is een interessant onderwerp dat momenteel erg in de belangstelling staat. Dit is dan ook mede de reden waarom we niet alleen onze eigen leden, maar ook de leden van verenigingen uit de directe omgeving van het Groene Hart van harte uitnodigen om te komen luisteren naar Pieter. Een andere reden is, dat we denken op deze manier de omliggende verenigingen wat meer bij elkaar betrokken te laten raken en misschien ook zo kennis met elkaar te kunnen delen. Overal is kennis en we kunnen veel van elkaar leren.

Voor dit imkercafé hebben we een ruimte gehuurd bij 'Zalencentrum De Loods te Boskoop’. In de begeleidende PDF staat alle informatie (routebeschrijving op blz. 2 van de pdf).

Heel graag tot 11 september. Laten we deze avond samen tot een succes maken!

Klikt u op de 'bijlage' voor meer informatie, een routebeschrijving en info m.b.t. het parkeren bijlage

 

« Naar overzicht