Bijen- en natuurmarkt

Datum21-09-2019
Tijdstip10:00 - 16:00
PlaatsBussum

 

21 september 2019 - Bussum - Bijen- en Natuurmarkt

Zie ook: https://bussum.bijenhouders.nl/

Op zaterdag 21 september 2019 is al weer de 42e Bijen en Natuurmarkt. Van 10:00 tot 16:00 wordt de Bijentuin omgetoverd tot een gezellige openluchtmarkt.

Dit jaar hebben we speciaal een aantal kramen voor de imkers; er worden bijenvolken verkocht en het Honingmagazijn is aanwezig met een uitgebreide stand. Je kunt ter plekke iets kopen, maar je kunt ook via de webshop van het honingmagazijn bestellen wat dan meegenomen wordt naar de markt.

Naast de verkoop van honing en natuurproducten in tientallen kramen is er voor belangstellenden ook voorlichting over de bijen. We slingeren honing, je kunt je eigen potje tappen (en een mooi etiket erbij maken), en je eigen waskaars rollen. Er zijn diverse demonstratiekasten te bezichtigen en als het weer het toelaat kunnen kleine groepjes bezoekers onder leiding van een ervaren imker veilig in imkerpak ook echt een kast openen.

Zoals altijd is de toegang gratis. Tot zaterdag 21 september!

 

« Naar overzicht