Snoeicursus pruim en kers

Datum14-09-2019
Tijdstip09:30
PlaatsDoesburg

 

Persbericht

Snoeicursus Pruim en Kers Museumtuin ’t Olde Ras Doesburg

DOESBURG - De Stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur geeft op zaterdag 14 september 2019 weer de eerste snoeicursus van het jaar. De aandacht gaat uit naar het onder de knie krijgen van de basis snoei voor pruimen- en kersenbomen. Locatie Museumtuin ’t Olde Ras in Doesburg.

De cursus duurt 1 dag van 9.30 – 16.00 uur. Na een lekkere kop koffie met heerlijk vers appelgebak gebruiken wij de ochtend voor de theorie, waarna u na een aangeklede lunch naar buiten gaat voor het praktijkgedeelte. De dag sluiten wij af met een hapje en een drankje.

Kosten voor deze dag zijn € 35,00 per persoon. Wij verzorgen alle lesmateriaal en de inwendige mens. U hoeft alleen een scherpe handsnoeischaar mee te nemen. 

Opgeven kan via 0651 268 802 of fructus@stipte.nl.

Er is niets lekkerder dan fruit van je eigen boom. Museumtuin ’t Olde Ras heeft voor elke tuin een passende boom! Van meerdere rassen zijn ook enkele oudere, reeds vruchtdragende bomen te koop, waaronder prachtige grillige perenbomen vanaf dertig jaar oud en diverse appelbomen hoogstam op kluit.

Wij verwelkomen u graag! De Museumtuin is te vinden aan de Parallelweg Den Helder 1 in Doesburg. Parkeren gratis bij de boomgaard aan de weg.

Ook geopend op de reguliere tijden dinsdag t/m zaterdag van 10 – 16 uur .

« Naar overzicht