Workshop 'Kwaliteit van de Honing'

Datum28-10-2019
Tijdstip16:00
PlaatsWageningen

Honing is voor  velen een gewaardeerd natuurproduct.
Maar is dat ook terecht...? Hoe beoordeel je dat?

Op 28 oktober 2019 vanaf 13.30 uur organiseert Wageningen Food Safety Research*) een interactieve workshop rond dit thema. Vanuit verschillende invalshoeken (beleid, praktijk en onderzoek) geven 4 inleiders hun visie. Wat gaat er goed binnen de sector?/bij de productie van?...en waar liggen aandachtspunten c.q. uitdagingen?

Daarna krijgen de deelnemers de gelegenheid om met elkaar en met de inleiders in discussie te gaan onder leiding van de dagvoorzitter. Uiteraard sluiten we de middag af met een drankje.

De workshop is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met kwaliteitsaspecten en kwaliteitsborging te maken heeft. Ervaringen en methodieken vanuit de honingwereld kunnen ook op andere terreinen nuttig zijn.

Aan de deelname aan de workshop zijn geen kosten verbonden. U kunt zich opgeven door een mail te sturen met uw contactgegevens aan irene.konig@wur.nl. U ontvangt dan via de mail een routebeschrijving en een gedetailleerd programma.

 

Namens de organisatie,

Piet Derikx

 

*) Wageningen Food Safety Research en is per 1 juni 2019 ontstaan door het samengaan van Lab NVWA en RIKILT.

« Naar overzicht