Fruitbomenverkoop Museumtuin 't Olde Ras

Start datum01-04-2022 om 10:00
Eind datum03-04-2022 om 16:00
PlaatsDoesburg

 

Overtollige fruitbomenverkoop Museumtuin ’t Olde Ras Doesburg op afspraak

DOESBURG – Plant u nog een fruitboompje voordat het plantseizoen voorbij is? En wilt u ons steunen in het behouden van honderden oude, zeldzame fruitrassen? Kies dan één van onze bijzondere soorten zoals de Notarisappel, James Grieve, Pinkster appel, Winterbanana, Forelle peer of toch liever een Rode Clapps?

Op Vrijdag 1 april, Zaterdag 2 april (van 10.00 – 16.00 uur) en Zondag 3 april (van 12.00 – 16.00 uur) verkoopt ’t Olde Ras Doesburg haar overtollige fruitbomen uit de kwekerij om aan het einde van het boomplantseizoen weer ruimte te maken. Verkocht worden hoogstam, halfstam, laagstam bomen in diverse bijzondere, mooie en lekkere oude rassen. En vergeet niet wat lekkere bessenstruiken mee te nemen!

Oudere hoogstam 12/14 nog in de rassen Schone van Boskoop, James Grieve, Notaris en Dijkmanszoet. Of toch liever die oudere Sterappel?

De Museumtuin is te vinden aan de Parallelweg Den Helder 1 in Doesburg. Parkeren gratis.

« Naar overzicht