Honing- en bijenmarkt

Datum16-04-2022
Tijdstip10:00 - 16:00
PlaatsDordrecht

De 81ste Honing- en bijenmarkt van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging Dordrecht e.o.

Op 16 april staat iets gepland waar wij met onze vereniging al drie jaar reikhalzend naar uitkijken!

Onze  Jaarlijkse Honing- en bijenmarkt  keert terug naar het Beverwijcksplein daar waar het in 1939 allemaal begon. Opvallend was dat de markt in dat jaar een groot succes was. Tachtig keer eerder werd de markt georganiseerd op elke derde zaterdag van april. Dit jaar hebben wij er weer heel veel zin in.

De markt is van 10:00 uur tot 16.00 uur. Er worden demonstraties gegeven, verkoop van honing, aanverwante producten, bijenvolken en imkermaterialen. In de vele leuke kramen met fantastische producten kunt u genieten van alles wat aansluit op onze markt.

De markt is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer op een enkele minuut lopen bevinden zich bushaltes en het Centraal station van Dordrecht. Komt u met de waterbus, dan fietst u er 5 minuten over.

« Naar overzicht